Opbrengst sponsoractie Team Bakfiets bekend

25-10-2023 | 17:13

Beste sponsors, 

Allereerst hartelijk dank voor alle mooie bedragen die jullie hebben gesponsord. Dit heeft een fantastisch totaalbedrag opgeleverd van meer dan €5000! Dit was voor de KNGF genoeg om ons te verrassen met de vraag of wij namens deze donaties (dus samen met iedereen die gesponsord heeft) de gehele opleiding van een sponsor pup willen sponsoren? Hier konden wij natuurlijk geen nee tegen zeggen! Met een opdracht om een naam te bedenken, de pup was die dag geboren, gingen wij naar huis. 

Na een hoop opties, strepen, googelen en brainstormen kwamen wij uit op een naam van een stoere jongen. De naam van iemand die voorwerpen bijeensprokkelt (wie weet dus wel een assistentiehond in de dop) maar ook vernoemd naar een goede honden vriend 🐾: JUTTER! 

Vandaag hebben wij de eerste foto gekregen van Jutter en wat is het een schatje! Dit kan niet anders dan een succesvolle geleidehond worden. 

jutter gaat volgende week naar zijn puppypleeggezinnen en wij zullen jullie via deze blog op de hoogte houden van de vorderingen van Jutter en hoe hij zich ontwikkelt in zijn puppypleeggezin. 

Groeten van Cindy, Bente (Danja & Entli🐾)